HØR LIGE HER!

Hør lige her

HØR LIGE HER!

"Hør lige her!" er en musiklytteklub for børn mellem seks og ti år. Ved hvert møde er der et nyt emne på programmet, hvor Randers Kammerorkesters musikere i dialog med børnene vil dele oplevelsen af musikken.

Det er gratis at deltage og alle er velkomne. Før det enkelte arrangement skal man tilmelde sig på bibliotekets hjemmeside: randersbib.dk/musiklytteklub. Børn må meget gerne tage en voksen med. Alle møder foregår i Kulturhusets Sal i Randers fra kl. 16.30 til 17.15.

Musiklytteklubben "Hør lige her!" er et samarbejde mellem Randers Kammerorkester og Randers Bibliotek.

Børnetegning

PROGRAM FEBRUAR - MAJ 2017

BØRN OG MUSIK
Torsdag 2. februar kl. 14.30-15.15
Kulturhusets sal

Findes der særlig musik for børn, eller oplever alle mennesker det samme, når vi lytter til musik? Er Johann S. Bach ligeså spændende at lytte til som Rasmus C. Bach?

HVAD ER MUSIK, HVAD ER LYD?
Torsdag 2. marts kl. 14.30-15.15
Kulturhusets sal

Vi hører om forskellen på lyd, støj og musik. Hvornår er lyden musik? Hvorfor er der forskel på instrumenterne? Hvor mange slags musik findes der egentlig? Hvad kan du godt lide? Hvilket instrument er det sjoveste? Kan piger spille på kontrabas?

MUSIK OG FØLELSER
Torsdag 6. april kl. 14.30-15.15
Kulturhusets sal

Hvorfor kan man få gåsehud, blive glad eller ked af det, når musikken spiller? Vi hører flere forskellige uddrag og snakker om, hvad vi oplever - måske kan vi tegne det, vi hører? Hvilken farve hører til glad musik? Hvad sker der, når du lukke øjnene, mens du hører musik?

VI SPILLER SELV MED
Torsdag 18. maj kl. 14.30-15.15
Kulturhusets sal

I Randers har vi en rigtig god musikskole for både børn og voksne - alle kan være med. Når vi ikke laver lytteklub, underviser vi bl.a på musikskolen. Vi vil se lidt på og demonstrere, hvor sjovt det er at gå på musikskolen. For noget af det sjoveste, der findes, er at spille sammen med andre!