KONCERTER 2020-2021

Randers Kammerorkester

AMAHL OG DE TRE VISE MÆND

Lørdag den 19. december 2020 kl. 16.00
Sct. Peders Kirke


AFLYSNING

Region Midtjylland og dermed også Randers Kommune lukker ned til og med den 3. januar. Det betyder, at Randers Kammerorkester desværre må aflyse koncerten "Amahl og de tre vise mænd".

Har du købt billet, vil du til de aflyste koncerter få refunderet billetprisen. Det er Værkets billetsalg, der administrerer tilbagebetaling af billetterne. Du vil modtage nærmere information fra Værket angående refusion, og du kan desuden holde dig orienteret omkring det praktiske i forhold til refundering på Værkets hjemmeside.


_____________________________________________________
Den italienske Gian-Carlo Menottis “Amahl and the Night Visitors” er en rørende og humoristisk julefortælling om Amahl, der en nat, hvor den lysende stjerne står klarest på nattehimlen, får besøg af de tre vise mænd på vej mod krybben og stalden i Betlehem. Netop denne aften sker miraklet, og Amahls særlige julegave bliver, at han for første gang kan bevæge sig frit uden de krykker, som han altid har måttet støtte sig til.

“Amahl and the Night Visitors” blev opført første gang juleaften 1951 som verdens første tv-opera. Operaen blev hurtigt populær og elsket som et værk, der indeholder hele julens stemning, og det er siden blevet opført i kirker og operahuse verden over.

Bag orkestret står Sct. Peders Koncertkor, og som vokalsolister medvirker Camilla Button, Mathias Hedegaard, Thomas Sigh og Jesper Mikkelsen. Rollen som Amahl synges af en drengesopran fra Skt. Clemens Drengekor. David Riddell dirigerer decembers store julekoncert.

Køb billet

Gian-Carlo Menotti:
Amahl and the Night Visitors

Engelske Christmas Carols

LYT TIL DE FØRSTE TAKTER AF "AMAHL AND THE NIGHT VISITORS"