KONCERTER 2020-2021

Randers Kammerorkester

KRAGGERUD OG VIVALDI - UDSKUDT

Onsdag den 20. januar 2021 kl. 19.30
Torsdag den 5. august 2021 kl. 19.30
Værkets Koncertsal


KONCERTEN ER UDSKUDT TIL AUGUST

På grund af den aktuelle nedlukning bliver Randers Kammerorkester desværre nødt til at udskyde jubilæumskoncerten "Kraggerud og Vivaldi" onsdag den 20. januar.

Det er imidlertid med stort held lykkedes at lave en ny aftale med solisten Henning Kraggerud, der i en fuld kalender med koncerter i store dele af verden har fundet tid til en koncert med Randers Kammerorkester i august. Jubilæumskoncerten bliver derfor udskudt til torsdag den 5. august 2021 kl. 19.30.

Har du købt billet til jubilæumskoncerten onsdag den 20. januar behøver du ikke at foretage dig yderligere. Billetten er gyldig torsdag den 5. august, hvor vi forhåbentligt på den anden side af nedlukning kan fejre, at Randers Kammerorkester har eksisteret i 75 år.

Er du forhindret i august, vil du kunne få billetten refunderet. Hver enkel billetkøber vil høre nærmere fra Værkets billetsalg angående eventuel refundering.


KRAGGERUD OG VIVALDI - 5. AUGUST

Der opstod en helt særlig magisk stemning mellem solisten, orkestret og publikum, da den norske violinist Henning Kraggerud i 2008 og 2009 stod på scenen sammen med Randers Kammerorkester. Derfor er det med stor glæde, at Kammerorkestret igen har Henning Kraggerud som solist ved den store fejring af orkestrets 75 års jubilæum.

Programmet indeholder alle fire violinkoncerter fra Vivaldis De fire årstider, der sættes i relief af Kraggeruds egen komposition - Equinox - der som en parallel til årstiderne beskriver de fire tidspunkter på døgnet - aften, nat, morgen og eftermiddag. Efter pausen dirigerer David Riddell Beethovens Symfoni nr. 3 - med tilnavnet “den heroiske” - der var stærk inspireret af den franske revolutions idealer om frihed, lighed og broderskab.

Henning Kraggerud er i dag efterspurgt på de store scener og koncertsale som både violinist, dirigent og komponist. Han er kunstnerisk leder af Arctic Philharmonic Chamber Orchestra i Tromsø, men spiller jævnligt koncerter rundt omkring i det meste af verden. 2020 inkluderer bl.a. koncerter med Sydney Symphony Orchestra og Franz Liszt Chamber Orchestra. Kraggerud har også optrådt med bl.a. BBC Symphony Orchestra, Los Angeles Chamber Orchestra, London Philharmonic Orchestra, Camerata Salzburg og Deutsches Symphonie Orchester.

Som både violinist og bratschist spiller Henning Kraggerud jævnligt på store festivaler og koncertsale som Wigmore Hall i London og Berlin Konzerthaus, og han har gennem årene samarbejdet med musikere som Leif Ove Andsnes, Joshua Bell og Jeremy Menuhin.

Koncerten er støttet af Randers Eventsekretariat.

Køb billet

Antonio Vivaldi:
De fire årstider - Efterår

Henning Kraggerud:
Equinox Postlude - Evening

Antonio Vivaldi:
De fire årstider - Vinter

Henning Kraggerud:
Equinox Postlude - Night

Antonio Vivaldi:
De fire årstider - Forår

Henning Kraggerud:
Equinox Postlude - Morning

Antonio Vivaldi:
De fire årstider - Sommer

Henning Kraggerud:
Equinox Postlude - Afternoon

Ludwig van Beethoven:
Symfoni nr. 3

HENNING KRAGGERUD SPILLER EFTERÅRET FRA VIVALDIS DE FIRE ÅRSTIDER