KONCERTER 2020-2021

Randers Kammerorkester

NYTÅRSKONCERT 2021 - AFLYST

Lørdag den 2. januar kl. 16.00
Søndag den 3. januar kl. 16.00
EKSTRA KONCERT: Søndag den 3. januar kl. 19.30
Værkets Koncertsal


AFLYSNING

Region Midtjylland og dermed også Randers Kommune lukker ned til og med den 3. januar. Det betyder, at Randers Kammerorkester desværre må aflyse nytårskoncerterne.

Har du købt billet, vil du til de aflyste koncerter få refunderet billetprisen. Det er Værkets billetsalg, der administrerer tilbagebetaling af billetterne. Du vil modtage nærmere information fra Værket angående refusion, og du kan desuden holde dig orienteret omkring det praktiske i forhold til refundering på Værkets hjemmeside.


_____________________________________________________
Randers Kammerorkesters nytårskoncerter er for det meste udsolgt i god tid før januar, men i år er det gået ekstraordinært hurtigt, fordi der på grund af coronaen kun er muligt at sælge halvdelen af pladserne i Værkets Koncertsal. Derfor spiller Randers Kammerorkester en ekstra nytårskoncert søndag den 3. januar kl. 19.30 og tilbyder dermed en ny mulighed for at fejre nytåret sammen med Kammerorkestret.

Festlig afsked med 2020

Årsskiftet er altid noget særligt, men i år er det nok mange, der ser frem til at tage afsked med 2020. På tværs af landet er Randers Kammerorkester kendt for nytårskoncerter, der både indeholder alvor, sjov, sprudlende humør og festlig musik. Lige netop det, som vi alle har brug for, når vi skal tage afsked med et år, der af flere grunde vil gå over i historien.

Ny solist

På grund af sygdom må barytonen Lars Møller desværre blive hjemme men erstattes af Teit Kanstrup, der synger det repertoire, der allerede er planlagt. Teit Kanstrup er uddannet ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København og ved den fornemme operaskole ved Royal Academy of Music i London. I London sang han hovedrollen i Akademiets opsætning af Mozarts Figaros Bryllup med den berømte Sir Colin Davis som dirigent. Siden har han arbejdet som freelance-sanger i Nordeuropa og USA.

Som operasanger favner Teit Kanstrup bredt fra de gamle opera-klassikere til den nye moderne opera. Han har således medvirket i Andy Papes børneopera "Dragen Kjetil", og han har sunget rollen som Silvio i Helsingør Kammeroperas opsætning af Leoncavallos Bajadser. På Det Kongelige Teater har han medvirket i operaer som "Dead Man Walking", "Il viaggio a Reims" og Händels "Julius Cæsar", hvor han sang titelpartiet.

Som koncertsanger har Teit Kanstrup sammen med en række forskellige orkestre sunget baspartierne i Bachs passioner og oratorier, og han har medvirket i bl.a. Carl Orffs "Carmina Burana" og Niels W. Gades Elverskud.

Køb billet

TEIT KANSTRUP
barytonen

DAVID RIDDELL
dirigent