KONCERTER 2021-2022

Randers Kammerorkester

DET BEGYNDER MED B

Søndag den 1. maj 2022 kl. 16.00
Værkets Koncertsal


Seks strygerinstrumenter finder i de første takter af Brahms’ Sekstet sammen i en varm, dybfølt og mørkfarvet klang, der fylder koncertsalen og omslutter den, der lytter. Som et minde fra en fjern barndom er Brahms’ Sekstet fuld af vemod og nostalgi men også kraft og styrke. Barndommens lange somre får sit musikalske udtryk i Barbers Summer Music, der indeholder alle stemninger og nuancer fra den stillestående dis af varme ved middagstid til den overstadige glæde ved solens intense stråler fra en skyfri himmel.

Musik og teater flyder sammen i Berios Opus Number Zoo, der er en troskyldig og humoristisk fortælling om dyrene, men som under overfladen også indeholder en alvorlig kommentar til det liv, mennesket lever. Endelig er dansk musik en del af programmet i form af et usædvanligt sammenspil mellem den dybe kontrabas og den lyse violin i Bentzons Duo Concertante.

Der er gratis adgang for medlemmer af Randers Philharmoniske Selskab. Medlemsbillet kan afhentes i Værkets billetsalg mod forevisning af gyldigt medlemskort.

Køb billet

Samuel Barber:
Summer Music for blæserkvintet

Niels Viggo Bentzon:
Duo Concertante for violin og kontrabas

Luciano Berio:
Opus Number Zoo for blæserkvintet

Johannes Brahms:
Strygesekstet nr. 1 i B-dur