KONCERTER 2021-2022

Randers Kammerorkester

TITANENS ØJE

Torsdag den 27. januar 2022 kl. 19.30
Musikhuset Aarhus


Med sin musik ville Gustav Mahler ikke blot skabe toner og klange, han ville beskrive livet, og han ville diskutere, hvordan vi lever det. Derfor taler Mahlers musik i høj grad til mennesket af i dag, og derfor går ingen upåvirket fra en koncert med Mahlers musik på programmet. Aarhus Symfoniorkester spiller i samarbejde med Randers Kammerorkester Mahlers Symfoni nr. 1, hvor temaerne er menneskets eksistens i forhold til livet, døden og naturen. Som en verden for sig selv indeholder symfonien såvel det grufulde og groteske som det smukke og vidunderlige.

Koncerten begynder med en ny symfoni af Leif Segerstam, der står for den musikalske ledelse. Som chefdirigent for DR Symfoniorkestret har han indspillet alle Mahlers symfonier. Segerstam har desuden været chefdirigent for bl.a. Finlands Radiosymfoniorkester, Helsingfors Stadsorkester og Østrigs Radiosymfoniorkester.

Billetter købt i Værkets billetsalg inkluderer gratis bustransport til og fra Musikhuset Aarhus. Afgang fra Værkets parkeringsplads kl. 18.15.

Leif Segerstam:
Symfoni (uropførelse)

Gustav Mahler:
Symfoni nr. 1 (Titan)