KONCERTER 2022-2023

Randers Kammerorkester

VÆLDIGE WAGNER

Torsdag den 6. oktober 2022 kl. 19.30
Musikhuset Aarhus


Det er de store mytiske og eventyrlige fortællinger, der står på programmet, når Aarhus Symfoniorkester i samarbejde med Randers Kammerorkester inviterer til Wagner-galla med en række af de allerstørste arier fra operaer som Tristan og Isolde, Valkyrien og Tannhäuser. Aarhus Symfoniorkesters æresdirigent Leif Segerstam står i spidsen for en spektakulær aften, hvor ægteparret Torsten Kerl og Elena Batoukova-Kerl medvirker som tenor- og sopransolist.

Ægteparret har hver for sig en imponerende karriere med operaroller på de største scener. Elena Batoukova-Kerl har sunget ved bl.a. Bayreuth-festspillene, og hun har samarbejdet med bl.a. Daniel Barenboim, Fabio Luisi og Peter Schneider. Torsten Kerl har optrådt på Glyndbourne-festivalen og Salzburger-festspillene, og han synger jævnligt store og krævende partier på scener som Wiener Staatsoper og Metropolitan i New York.

Billetter købt i Værkets billetsalg inkluderer gratis bustransport til og fra Musikkens hus i Aalborg. Afgang fra Værkets parkeringsplads kl. 17.45.

RICHARD WAGNER:
Forspil og Liebestod fra Tristan og Isolde

”Ein Schwert verhiess mir der Vater” fra Valkyrien

”Amfortas, die Wunde” fra Parsifal

Forspil til 3. akt af Tannhäuser

”Inbrunst im Herzen” – Romerzählung fra Tannhäuser

”Starke Scheite schichtet mir dort” fra Götterdämmerung

TORSTEN KERL SYNGER WAGNER