KONCERTER 2023-2024

Randers Kammerorkester

CALEDONIAN CROSSROADS II

Onsdag den 24. januar kl. 19.30
Værkets Koncertsal


Da Randers Kammerorkester og Aarhus Jazz Orchestra sammen gik på scenen i juni 2022, tændte det en musikalsk gnist, som begejstrede publikum. De to orkestre gentager samarbejdet med den skotske sanger og sangskriver Claire Hastings og præsenterer en række nye og gamle numre arrangeret og komponeret af Randers Kammerorkesters orkesterchef David Riddell og Aarhus Jazz Orchestras trommeslager John Riddell. Far og søn har solide rødder i det skotske høj- og lavland, og sammen med publikum går rejsen ind i det bjergtagende skotske landskab med stærk inspiration fra folkemusikken og den skotske folkekultur.

I alt 31 musikere fra de to orkestre mødes med Claire Hastings, der er en af Skotlands førende folke-sangere. Hun har samarbejdet med Scottish Symphony Orchestra og optrådt på bl.a. Celtic Connections and Festival, BBC’s Friday Night is Music Night og BBC’s Hogmanay 2021. Claire Hastings blev i 2015 kåret som “Scotland’s Young Traditional Musician of the Year, og hun spillet koncerter i store dele af Europa, Storbritannien og New Zealand.

NY SOLIST

Da Claire Hastings er blevet forhindret i at medvirke i koncerten med Randers Kammerorkester og Aarhus Jazz Orchestra, bliver hun erstattet af Siobhan Miller, der også er en kendt skotsk folk singer. I 2011, 2013 og 2017 vandt hun prisen som "Best Singer" ved "Scots Trad Music Awards", og i 2018 blev hun tildelt prisen som "Best Traditional Track" ved "BBC 2 Folk Awards". Siobhan Miller har desuden optrådt på bl.a. National Theatre of Scotland og Broadway i New York.

Køb billet

BILLETPRISER
Løssalg: kr. 175
Abonnement: kr. 145
Under 25 år: kr. 40

SIOBHAN MILLER