KONCERTER 2017-2018

Randers Kammerorkester

ADAM RAPA

Onsdag den 2. maj 2018 kl. 19.30
Værkets Koncertsal


Efter de første år som musiker i jazzklubberne i Boston og New York har den amerikanske trompetist Adam Rapa i dag bopæl i København. Adam Rapa er født i Boston, hvor han allerede 13 år gammel debuterede som professionel musiker, og hvor han under studierne på Berklee College of Music spillede lead trumpet i en række af universitetets bigbands. Fra 2001 til 2007 medvirkede han i USA, Storbritannien og Japan i over 2000 forestillinger af Broadway-showet “Blast!”, hvor blæseinstrumenterne har en central hovedrolle.

Gennem sin karriere har Adam Rapa demonstreret en usædvanlig spændvidde, der rækker over jazz og bigband til det klassiske repertoire. På sin seneste cd - “Rebelión” - præsenterer han en unik fusion af klassisk musik, jazz og tango og demonstrerer samtidig, hvordan han formår at kombinere en virtuos teknik med stor musikalitet og følelsesmæssig dybde.

I sammenspil med Randers Kammerorkester får publikum lejlighed til at opleve alle sider af Adam Rapas talent. Programmet indeholder bl.a. Bizets Carmen Suite, Albinonis Adagio i g-mol og Agnus Dei fra Faures Rekviem i en udgave for trompet og orkester.

Køb billet

Adam Rapa
Trompet

David Riddell
Dirigent

LYT TIL ADAM RAPA