KONCERTER 2017-2018

Randers Kammerorkester

ELVERSKUD OG PLANETERNE

Torsdag den 17. maj 2018 kl. 19.30
Koncertsalen, Musikkens hus, Aalborg


Magisk sommernatstrylleri og mægtige kloder, der bevæger sig omkring solen står på programmet, når Aalborg Symfoniorkester, Den Jyske Operas Kor og Randers Kammerorkester opfører Niels W. Gades Elverskud og Gustav Holsts Planeterne.

Gade fortæller i sin kantate for vokalsolister, kor og orkester historien om den unge Hr. Oluf, der udfordrer skæbnen og lader sig lokke af de skønne elverpigers dans.

I Planeterne maler Holst med alle orkestrets mange klangfarver og nuancer et brillant og farvemættet billede af planeternes forskellige karakterer fra krigsplaneten Mars over Venus, der bringer fred, til den mystiske og hemmelighedsfulde Neptun.

Den svenske Tobias Ringborg dirigerer, og vokalpartierne synges af Elsebeth Dreisig, Ulla Kudsk Jensen og Trond Halstein Moe. Billetter købt i Værkets billetsalg inkluderer gratis bustransport til Musikkens hus i Aalborg. Afgang fra Værkets parkeringsplads kl. 17.45.

Billetter til "Elverskud og Planeterne" kan købes ved personligt fremmøde i Værkets billetsalg frem til den 8. maj 2018.

Niels W. Gade:
Elverskud

Gustav Holst:
Planeterne

LYT TIL JUPITER FRA GUSTAV HOLSTS PLANETERNE