KONCERTER 2018-2019

Randers Kammerorkester

25-ÅRS JUBILÆUMSKONCERT

Onsdag den 15. august 2018 kl. 19.30
Værkets KoncertsalNYT:

BARYTONEN THOMAS STORM ERSTATTER EN SYG BO SKOVHUS
Randers Kammerorkester fejrer onsdag den 15. august 2018 kl. 19.30 David Riddells 25-års jubilæum som orkesterchef med en festlig jubilæumskoncert, hvor barytonen Bo Skovhus og sopranen Henriette Bonde Hansen er inviteret med som solister. Bo Skovhus er imidlertid blevet syg og er derfor forhindret i at deltage i koncerten. Bo Skovhus er ked af ikke at kunne være med til at fejre David Riddells 25-års jubilæum, men det er til gengæld lykkes at engagere barytonen Thomas Storm, der synger det planlagte program sammen med Henriette Bonde Hansen. Thomas Storm står som ung sanger på tærsklen til en stor karriere, der allerede har bragt ham rundt til koncertsale i bl.a. New York, Berlin og Manila, og han har sunget en lang række stor operaroller på bl.a. Det Kongelige Teater.

Thomas Storm
Thomas Storm medvirkede første gang i Randers Kammerorkesters sæsonprogram ved nytårskoncerterne i januar 2017. Siden debuten fra Det Kongelige Operaakademi i 2011 har Thomas Storm etableret sig som en af de mest efterspurgte unge sangere. I 2010-2011 medvirkede han i Det Kongelige Teaters opsætning af Puccinis La Bohéme sammen med verdensstjernen Anna Netrebko, og to år senere modtog han Reumert-talentprisen for en rolle i Mozarts Cosi van tutte på Aarhus Sommeropera med Randers Kammerorkester i orkestergraven.

Thomas Storm var i 2014 solist i DR SymfoniOrkesters nytårskoncerter, og samme år optrådte han sammen med bl.a. Odense Symfoniorkester og Braunschweig Staatsorchester i Tyskland. Han blev i 2013 udnævnt til Carl Nielsen kunstner hos Odense Symfoniorkester, og i 2015 markerede han 150 året for Carl Nielsens fødsel med en række koncerter i New York og Berlin samt en koncert med Philippine Philharmonic Orchestra på Filippinerne. Blandt Thomas Storms fremtidige opgaver venter rollen som Danilo i Lèhars Den glad enke og titelrollen i Mozarts Don Juan.
25-ÅRS JUBILÆUMSKONCERT
I august 2018 er det 25 år siden den skotske David Riddell blev ansat som dirigent og orkesterchef ved Randers Kammerorkester. Det fejrer orkestret med en storslået jubilæumskoncert, hvor to af Danmarks absolut førende sangere optræder som solister. Som unge talenter stod barytonen Bo Skovhus og sopranen Henriette Bonde-Hansen i 1993 på scenen sammen med Randers Kammerorkester i David Riddells første sæson som orkesterchef.

Allerede i 1988 fik Bo Skovhus sit internationale gennembrud som Don Juan på Volksoper i Wien, og siden har han optrådt på de fornemste scener som Metropolitan i New York og Wiener Staatsoper, og han har samarbejdet med dirigenter som Cladio Abbado, Daniel Barenboim og Zubin Metha.

Henriette Bonde Hansen har som en af Danmarks førende sopraner stået på store internationale scener som Theater an der Wien, Theatre du Chatelet i Paris og Musikverein i Wien, og hun har sunget sammen med orkestre som Gewandhausorchester i Leipzig, Concertgebouw i Amsterdam og Orchestra Philharmonic de Radio France.

Sammen med Randers Kammerorkester og David Riddell synger Bo Skovhus og Henriette Bonde-Hansen et stort og populært opera- og operetteprogram med fokus på de største highlights. Jubilæumskoncerten er støttet af Fonden Harmonien, Randers Ugen 2018 og Lund Fonden.

Køb billet

DAVID RIDDELL
dirigent

BO SKOVHUS
THOMAS STORM
baryton

HENRIETTE BONDE HANSEN
sopran

Randers Ugen 2018