NYT

Randers Kammerorkester

KAMMERORKESTRET I RADIOEN

Onsdag den 14. april 2021

Randers Kammerorkester fyldte en stor del af sendefladen på P2Musik onsdag den 14. april. Om aftenen blev koncerten "To komponister mødes" - som blev gennemført uden publikum - sendt i en direkte transmission. Som en del af Kammerorkestrets 75-års jubilæum bestod programmet af musik fra to komponister, der har haft stor betydning for orkestret: En uropførelse af Anders Nordentofts Uramea, som er komponeret på bestilling af Randers Kammerorkester, og Gustav Helsteds Decet, som Kammerorkestret har indspillet på cd.

I løbet af formiddagen samme dag var temaet på P2Musik "Hvad er det bedste ved Randers". Det blev til en fin rejse gennem de randrusianske gader og en flot beskrivelse af, hvorfor kulturlivet i Randers har betydning. Samtidig blevet der spillet god musik bl.a. fra nogle af Kammerorkestrets cd-indspilninger.

Hør hele aftenens koncert her.

Onsdag den 20. oktober 2021

Michala Petri spillede onsdag den 22. september sammen med Randers Kammerorkester i et program med værker af J.S. Bach, Lars-Erik Larsson, Thomas Kursch og Anton Plate. I forbindelse med koncerten blev Julie Friisholms Mindelegat overrakt til Micahal Petri.

Hør hele koncerten her.