NYT

Randers Kammerorkester

HØR LIGE HER!

Efterår 2017

Randers Kammerorkester fortsætter i efteråret 2017 samarbejdet med Randers Bibliotek om musiklytteklubben "Hør lige her" for børn mellem seks og ti år. I løbet af fire torsdage fra september til december er der hver gang et nyt emne på programmet, hvor Kammerorkestrets musikere og børnene i fællesskab udforsker musikken og undersøger, hvad den kan.

Det er gratis at deltage, men det er nødvendigt at tilmelde sig de enkelte arrangementer på Randers Biblioteks hjemmeside. Møderne foregår i Kulturhuset sal i Stemannsgade 2.

MUSIK OG FØLELSER
Torsdag den 7. september 2017 kl. 14.30-15.15
Kulturhusets sal

Hvorfor kan man få gåsehud, blive glad eller ked af det, når musikken spiller? Vi hører flere forskellige uddrag og snakker om, hvad vi oplever - måske kan vi tegne det, vi hører? Hvilken farve hører til glad musik? Hvad sker der, når du lukke øjnene, mens du hører musik?

MUSIK OG FILM
Torsdag den 5. oktober 2017 kl. 14.30-15.15
Kulturhusets sal

Hvorfor er der musik i alle film? Hvordan virker musikken i film? Musikken fortæller eventyr, og den kan fortælle dyrehistorier. Hør, hvordan forskellig musik kan ændre stemningen i en film.

VI SPILLER SELV MED
Torsdag den 23. november 2017 kl. 14.30-15.15
Kulturhusets sal

I Randers har vi en rigtig god musikskole for både børn og voksne - alle kan være med. Når vi ikke laver lytte- klub, underviser vi bl.a på musikskolen. Vi vil se lidt på og demonstrere, hvor sjovt det er at gå på musikskolen. For noget af det sjoveste, der findes, er at spille sammen med andre!

MUSIK OG BEVÆGELSE
Torsdag den 7. december 2017 kl. 14.30-15.15
Kulturhusets sal

Hvordan hænger musik og dans sammen? Hvordan var det i gamle dage, hvordan er det i dag? Kan vi mærke musikken i kroppen som bevægelser? Det skal vi lytte til - og også bevæge os til!

Reserver gratis billet til "Hør lige her" på Randers Biblioteks hjemmeside - klik her