ANMELDELSER

Anmeldelser

ANMELDELSER


David Riddell dirigerede sine 15 musikere i Brittens mere tilbagetrukne musik til Owens digte, som jeg vil holde på er vanskeligere at få den rette atmosfære frem i, men det var en oplevelse at følge Randers-musikerne trænge ind i Owens digte sat i musik med en egen smerte, forvirring, angst og fortvivlelse og til sidst forsoning.
John Christiansen, maj 2017

"Die wunderbare Ausgrabung ist zugleich gelungene Premiere der grundsoliden Danish Sinfonietta aus Randers." 4/5 stjerner
Nordis Magazin, januar 2017

"The performances and recording do full justice to a composer that on the evidence of these works deserves a firmer place in the repertoire."
American Record Guide, januar 2017

"Members of the Danish Sinfonietta, under the direction of David Riddell, turn in unapologetic performances of these obscure masterworks that bring the music to life."
University of Virginia, oktober 2016

"I orkestergraven spiller det fortrinlige Randers Kammerorkester under sikker ledelse af David Riddell. Alt er ved det kendte fra den front - af høj kvalitet, altså."
Aarhus Stiftstidende, august 2016

"Randers Kammerorkester under dets chef David Riddell gav et fint koncentreret kammerspil, der var fyldt af en levende impuls, men som også gav en smuk helhedsklang. Det er netop et partitur, som kræver koncentration og veloplagthed i detaljerne, og det var der."
John Christiansen, august 2016

"Også fordi der er masser af blæret vellyd fra Randers Kammerorkester undervejs. De ti instrumenter under dirigent David Riddell opnår på én og samme gang kraft og balance i udtrykket, hvilket gør at man som lytter kan opleve musikkens raffinementer helt tæt på."
P2Musik, juli 2016

"...and with superb sound quality, this will probably be my ‘discovery of the year’."
David's Review Corner, juli 2016

"Og musikerne fra Randers er så glimrende advokater for Gustav Helsted, at man får lyst til at høre mere fra hans hånd."
Kristeligt Dagblad, juli 2016

"David Riddell dirigerer det lille ensemble i "Decet" med fin fremdrift og variationssans. En fornøjelse."
Gregers Dirckinck-Holmfeld

"Man kan ikke gentage det for ofte, at en af vores bys mest værdifulde institutioner er det fremragende Randers Kammerorkester og dets fine dirigent David Riddell."
Randers Amtsavis, april 2016

"Det er denne tankevækkende kontrast, koncerten gjorde publikum opmærksom på, ved en fremragende koncert, hvor værkerne fik liv og farve og udfoldede sig med både elegance og energi og gribende sjæledybde."
Randers Amtsavis, februar 2016

"Randrusianernes tjekkede kammerorkester."
Berlingske Tidende, september 2013