MUSIKLYTTEKLUBBEN

Hør lige her

MUSIKKEN FORTÆLLER HISTORIE

"Musikken fortæller historie" er en musiklytteklub for børn mellem seks og ti år. Ved hvert møde er der et nyt emne på programmet, hvor Randers Kammerorkesters musikere i dialog med børnene deler oplevelsen af musikken.

Det er gratis at deltage og alle er velkomne. Før det enkelte arrangement skal man tilmelde sig på Randers Biblioteks hjemmeside. Børn må meget gerne tage en voksen med. Alle møder foregår i Kulturhusets Sal i Randers fra kl. 14.45 til 15.30.

Musiklytteklubben "Musikken fortæller historie" er et samarbejde mellem Randers Kammerorkester og Randers Bibliotek.

EFTERÅR 2023


BEVÆGELSE, BAROKMUSIK, BOLD

Torsdag 14. september 2023 kl. 14.45 – 15.30
I samarbejde med Museum Østjylland.

Med udgangspunkt i museumsinspektør Helle Lebahn Bentzens fortællinger om museets sportsudstilling hører vi både ukendt og kendt musik, der forholder sig til sporten. Mon ikke også der er en sang, der passer til sport?

MALERIET OG MUSIKKEN

Torsdag 2. november 2023 kl. 14.45 – 15.30
I samarbejde med Randers Kunstmuseum.

Museumsdirektør Lise Jeppesen har taget flotte malerier med fra kunstmuseet, og hun fortæller billedernes historie. Musikerne spiller musik fra flere århundreder, der passer til billederne.

NISSERNES HISTORIE

Torsdag 30. november 2023 kl. 14.45 – 15.30
I samarbejde med Museum Østjylland.

Museumsinspektør Lisette Berg Andersen fortæller om de herlige nisser på museet og deres historier, og musikerne har fundet passende julemusik frem. Og vi skal da også synge nogle go’e julesange!

Børnetegning