RANDERS PHILHARMONISKE SELSKAB

Randers Philharmoniske Selskab

RANDERS PHILHARMONISKE SELSKAB

Foreningen bag Randers Kammerorkester

Randers Philharmoniske Selskab er foreningen bag Randers Kammerorkester. Som medlem af selskabet er man en del af orkestrets vigtige forankring og støtte i lokalområdet. Randers Philharmoniske Selskab afholder generalforsamling en gang om året, hvor orkestrets planer for det kommende år og resultatet af det forudgående præsenteres.


Bestyrelse:

JAN TOFT OLESEN, formand
Jan Toft Olesen er advokat (H), HD (R) og har i mere end 20 år været tilknyttet Lou Advokater. Udover Randers Kammerorkester er Jan Toft Olesen medlem af bestyrelsen i andre virksomheder og herudover i andre foreninger og selvejende institutioner indenfor kulturområdet i Randers.

BENT OLESEN, næstformand
Forhenværende forstander for FOF Randers og medlem af hovedbestyrelsen for FOF. Tidligere næstformand i TV2. Har undervist i klassisk guitar og er aktiv i det lokale jazz-miljø.

SVEND THØGERSEN
Svend Thøgersen har en lang ledelseserfaring i dansk erhvervsliv. Han har deltaget i bestyrelsesarbejde i adskillige kulturelle organisationer og private virksomheder. Svend Thøgersen bidrager med strategisk sans og kvalificeret tilgang til lokalpolitik.

KAREN BRIX ROED (udpeget af Randers Kommune)
Karen Brix Roed har været udpeget af Randers Byråd til Randers Kammerorkesters bestyrelse siden 2000. Hun er medlem af Randers byråd fra 1993-2009. Leder i offentlige institutioner (de sidste 10 år som uddannelseschef på SOSU Østjylland). Medlem af en række bestyrelser indenfor sociale, politiske og kirkelige organisationer lokalt og nationalt. Uddannelsesbaggrund: 1988 Sygeplejerske; 2000 PD - ledelse og uddannelsesplanlægning; 2009 MPA.

JESPER TEMP
Jesper Temp er akademiøkonom og exam. art. i fransk. CEO og ejer af henholdsvis GETAMA og In-Light Scandinavia. Ledelseserfaring og erfaring fra diverse bestyrelser.

KIRSTEN OHMAND JENSEN (udpeget af Randers Kommune)
Udpeget af Randers Byråd til Randers Kammerorkesters bestyrelse. Underviser og udviklingskonsulent. Bestyrelsesmedlem i: Landsbyklyngen Kronjylland - udvikling i 13 landsbyer omkring Harridslev; L A G Randers/Favrskov (Landdistrikt udvikling); Naturpark Randers Fjord, Cafe Færgestedet, Mellerup; Kunstforeningen Laksen. Medlem i Kammermusikforeningen Brage.

MADS HOLM-PETERSEN
Mads Holm-Petersen er chefkonsulent i Norddjurs Kommune. Han har erfaring med bestyrelsesarbejde i diverse kultur- børne- og ungdomsforeninger og institutioner. I Randers Philharmoniske Selskabs bestyrelse bidrager Mads Holm-Pedtersen med organisatorisk, strategisk og politisk indsigt.

BENEDIKTE HAVGAARD EDE
Benedikte Havgaard Ede er uddannet blokfløjtenist fra Det Jyske Musikkonservatorium og cand.phil. i musikvidenskab fra Aarhus Universitet. Hun har været ansat som underviser på Randers Musikskole siden 1994 - som souschef siden 2012 og som musikskoleleder siden 2021. Er medlem af Vokalensemblet GAIA. Udover Randers Kammerorkester er Benedikte Havgaard Ede bestyrelsesmedlem i Fonden Harmonien og Sangkraft Randers.

BUE SKOV THOMASSEN
Bue Skov Thomassen er uddannet klarinettist ved Indiana University og Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Har siden 2007 været klarinettist i Randers Kammerorkester og underviser i klarinet og kammermusik på Det Jyske Musikkonservatorium og MGK Østjylland. Sidder i bestyrelsen for Randers Kammerorkester, da han er valgt til programudvalget i orkestret.

ESBEN KJÆR
Esben Kjær er født og opvokset i Randers. Gik fra 1980-1984 på Vestjysk Musikkonservatorium og på diplomklassen fra 1984-1986 på Nordjydsk Musikkonservatorium. Blev den 1. August 1986 ansat i Randers Kammerorkester. Derudover har Esben Kjær stor erfaring i rytmisk musik i mange forskellige sammenhænge.


Medlemskab

Et medlemskab af Randers Philharmoniske Selskab giver bl.a. følgende fordele i sæson 2021/2022:

▹ Gratis traktement ved generalforsamlingen 1/5-22.
▹ Gratis billetter til koncerterne 24/11-21 og 1/5-22.
▹ Rabat kr. 35,- på nytårskoncerterne.
▹ Specialpris ved køb af cd’er m.v.

Medlemskontingentet for sæson 2021/2022 er kr. 245,-.
Medlemskabet gælder for perioden maj til april.


Bliv medlem

Klik her for at melde dig ind i Randers Philharmoniske Selskab


Rabatpriser ved køb af cd'er

Concierto de Scheherazade: kr. 75,- (normalpris kr. 99,-)
Glow of Benares: kr. 100,- (normalpris kr. 140,-)
G.F. Händel: Orgelkoncerter op. 13-16: kr. 75,- (normalpris kr. 99,-)
Svend Hvidtfelt Nielsen: Dance and Detours: kr. 75,- (normalpris kr. 99,-)
G.F. Händel: Orgelkoncerter op. 7: kr. 75 (normalpris kr. 99,-)
La flûte musicienne: kr. 75 (normalpris kr. 99,-)
Svend Westergaard: kr. 50,- (normalpris kr. 99,-)
Gustav Mahler: kr. 75,- (normalpris kr. 99,-)
Rued Langgaard Kammermusik: kr. 50,- (normalpris kr. 99,-)
Jørgen Bentzon: Racconti: kr. 50,- (normalpris kr. 99,-)
Crosswinds: kr. 50,- (normalpris kr. 99,-)
Dansk Kammermusik: kr. 50,- (normalpris kr. 99,-)
Dansk - før og nu: kr. 50,- (normalpris kr. 99,-)
Snemanden, Haydns symfoni nr. 26: kr. 50,- (normalpris kr. 99,-)


Vedtægter
Rammeaftale 2018-2020
Midtvejsevaluering 2016
Strategi
Regnskab 2015
Regnskab 2016
Regnskab 2017
Regnskab 2018
Regnskab og årsrapport 2019
Regnskab og årsrapport 2020