KONCERTER 2024-2025

Randers Kammerorkester

NYTÅRSKONCERT

Lørdag 4. januar 2025 kl. 16.00
Søndag 5. januar 2025 kl. 16.00
Værkets Koncertsal


Nytårskoncerten i januar 2025 bliver særlig festlig, når det syngende ægtepar Frederikke og Anders Kampmann er solister med David Riddell på dirigentpodiet. Der er lagt op til et festfyrværkeri af en koncert med iørefaldende arier og duetter for sopran og tenor.

Frederikke Kampmann optrådte sidst sammen med Randers Kammerorkester i august 2023, hvor hun stod på scenen sammen med den walisiske basbaryton Bryn Terfel. Hun er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København og ved Musik und Kunst Privatuniversität i Wien. I den østrigske hovedstad har hun sunget på bl.a. Theater Akzent, Theater MuTh og Wiener Kammeroper. Frederikke Kampmann har desuden været med-lem af Junges Ensemble på Theater an der Wien. I 2022 modtog hun Musikanmelderringens Kunstnerpris på Copenhagen Opera Festival.

Anders Kampmann er uddannet på Guildhall School of Music and Drama i London og på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. Med støtte fra Statens Kunstråd er han en del af karriereprogrammet ”Den unge kunstneriske elite”, som forbereder en række særligt talentfulde unge kunstnere til de danske og internationale scener. Anders Kampmann har bl.a. optrådt på Den Jyske Opera, Copenhagen Opera Festival og Det Kongelige Teater, hvor han medvirkede i Kasper Holtens opsætning af Den glade enke. I sæson 2022-2023 har han desuden sunget rollen som Alfredo i La Traviata på den hollandske Reisopera, og han har optrådt i operaen Grænsemageren i ”Opera på grænsen”.

Køb billet

BILLETPRISER
Løssalg: kr. 295