NYT

Randers Kammerorkester

KONCERT I TRYGGE RAMMER

Det er i den kommende sæson vigtigt for Randers Kammerorkester at sikre publikum en god og tryg koncertoplevelse. Både i forbindelse med køb af billetter og under selve koncerten.

Køb billet og vær sikker på eventuel refundering
Man kan trygt købe billet til Randers Kammerorkesters koncerter gennem hele sæsonen fra august til april. Skulle koncerterne blive aflyst på grund af COVID-19, vil man få billetterne refunderet. Køber man billetten online vil det ske helt automatisk. Publikum vil ved en eventuel aflysning få direkte besked fra Værkets billetsalg.

Billetsalg
Billetter til Randers Kammerorkesters koncerter kan man som sædvanligt købe i Værkets billetsalg. Vi opfordrer til, at man så vidt muligt køber billetten online eller henvender sig telefonisk inden for åbningstiderne i Værkets billetsalg: Mandag, onsdag og fredag kl. 11.00-14.00.

En sikker koncertoplevelse
Der vil igennem hele koncerten blive taget de nødvendige forholdsregler for en tryg og sikker koncertoplevelse. Der er mulighed for håndsprit før og efter koncerten, og der vil i salen være en passende afstand mellem de enkelte publikummer.

I henhold til Kulturministeriets regningslinjer for genåbning af kulturarrangementer gør vi opmærksom på, at publikum, der er i risiko for alvorligt sygdomsforløb med COVID-19, udviser stor forsigtighed ved besøg.

Ved eventuelle symptomer på COVID-19 beder vi om, at man bliver hjemme.

Smittestop-appen
Vi opfordrer desuden til, at publikum downloader Sundheds- og Ældreministeriets Smittestop-app på telefonerne. Den kan hentes til både Android og iPhone.

VELKOMMEN TIL EN TRYG OG SIKKER SÆSON 2020-2021