NYT

Randers Kammerorkester

42 KONCERTER I PRIVATE HJEM

42 private hjem får i juni besøg af Randers Kammerorkester. I forbindelse med åbning af billetsalget til sæson 2024-2025 har Kammerorkestret tilbudt at spille en række gratis koncerter hjemme i publikums egne stuer. Det har mange sagt ja tak til. Fra publikum, der jævnligt møder orkestret i koncertsalen, til andre, hvor besøget bliver et nyt bekendtskab.

Fra syd til nord

Kammerorkestret kommer til at rejse fra syd til nord i kommunen for at give koncert i såvel lejligheden på fjerde sal, villaen i parcelhuskvarteret som gården et godt stykke ude på landet. Et enkelt aktivitetscenter og et plejecenter får også besøg af orkestret. Nogle har inviteret børn, børnebørn og oldebørn til koncert, og andre steder dukker hele nabolaget op i stuen for at lytte til musikken.

Den tætte kontakt til publikum

Randers Kammerorkesters musikere glæder sig til at tage noderne og nodestativet under armen for at besøge et bredt udsnit af randrusianerne hjemme hos dem selv. For Randers Kammerorkester har den tætte kontakt til publikum stor betydning. Det gælder ved sæsonens mange koncerter i Værkets koncertsal og i musikforeningerne overalt i landet. Men i høj grad også, når orkestret møder publikum i ældrecentre, væresteder, på skolerne, i kirkerne rundt omkring i kommunen, eller når en ny musikforestilling står på programmet i Storcenter Randers.