NYT

Randers Kammerorkester

KOMPONISTKONKURRENCE

Onsdag den 12. maj 2021 kl. 19.30
Værkets Koncertsal


Den klassiske musik har gennem alle tider afspejlet det liv, som mennesket lever, og musikken har været en refleksion af tanker om liv, død og eksistens og om det nære og det store. Ny dansk musik har været en vigtig del af Randers Kammerorkesters repertoire siden de første koncerter i 1945. Allerede fra begyndelsen var værker af komponister som Vagn Holmboe, Poul Rovsing Olsen og Niels Viggo Bentzon en vigtig del af repertoiret.

I anledning af 75-års jubilæet inviterer Randers Kammerorkester derfor landets komponister til at give et bud på, hvad der optager mennesket af i dag. Ved den afsluttende koncert, hvor finaleværkerne bliver præsenteret, vil der foruden en første- og andenpris også blive uddelt en publikumspris, der afgøres af publikum i salen.

Der er gratis adgang for medlemmer af Randers Philharmoniske Selskab. Medlemsbillet kan afhentes i Værkets billetsalg mod forevisning af gyldigt medlemskort.

Køb billet

George Gershwin:
Lullaby for strygekvartet

Jörg Widmann:
Oktet

Johannes Brahms:
Klarinetkvintet

KONCERT I TRYGGE RAMMER

Man kan trygt købe billetter til Randers Kammerorkesters koncerter. Skulle koncerterne blive aflyst på grund af COVID-19, vil man få billetterne refunderet. Der vil desuden blive taget de nødvendige forholdsregler for en tryg og sikker koncertoplevelse.

I henhold til Kulturministeriets regningslinjer for genåbning af kulturarrangementer gør vi opmærksom på, at publikum, der er i risiko for alvorligt sygdomsforløb med COVID-19, udviser stor forsigtighed ved besøg.

Ved eventuelle symptomer på COVID-19 beder vi om, at man bliver hjemme.

Vi opfordrer desuden til, at man så vidt muligt køber billetter på Værkets hjemmeside eller henvender sig telefonisk inden for billetsalgets åbningstider alle ugens dage kl. 11.00-18.00.

I forbindelse med koncerten er der krav om, at man bærer mundbind på alle tidspunkter, hvor man ikke sidder ned. Vi beder gæster medbringe egne mundbind og påføre dem allerede inden indgang på Værket.